Немањићка Звезда је орден који се не додељује било којим члановима, већ искључиво квалификованим логистичарима за креирање мисија, које се играју на редовним терминима. Логистичари су редовни чланови, који су прошли специјалистичку логистичарску обуку, чиме су стекли дозволу да по свом нахођењу и својом креативношћу направе мисије, које ће заједница играти на својим редовним и нередовним терминима, о чему више можете прочитати овде. Једини критеријум за добијање ордена Немањићке Звезде је да се мисија коју је члан (квалификовани логистичар) направио одигра на редовном термину. Међутим, уколико је у изради мисије учествовао и неки други квалификовани логистичар, бодови за Немањићку Звезду ће се рачунати и једном и другом члану.

Орден се додељује у 4 класе, у зависности од броја креираних мисија, по следећим критеријумима:

  • Орден Немањићке Звезде III Класе се добија за креирање 5 одиграних мисија, без обзира на број укупних (неодиграних и одиграних на нередовним терминима) мисија које је члан креирао.
  • Орден Немањићке Звезде II Класе се добија за креирање 15 одиграних мисија, без обзира на број укупних (неодиграних и одиграних на нередовним терминима) мисија које је члан креирао.
  • Орден Немањићке Звезде I Класе се добија за креирање 30 одиграних мисија, без обзира на број укупних (неодиграних и одиграних на нередовним терминима) мисија које је члан креирао.
  • Орден Велике Немањићке Звезде се добија за креирање 50 одиграних мисија, без обзира на број укупних (неодиграних и одиграних на нередовним терминима) мисија које је члан креирао.