Таковска Звезда је орден који се додељује сваком члану заједнице, који самоиницијативно регрутује новог члана у заједницу. Критеријум за добијање ордена Таковске Звезде је да члан позове новог регрута у заједницу тако што ће га упутити на званични веб-сајт заједнице, где ће исти попунити пријавницу (формулар) за приступ и регистровати се на Форум и тамо се конкретно се изјаснити да га је у заједницу позвао “тај и тај члан”! Орден се додељује у 4 класе, у зависности од броја регрутованих чланова, по следећим критеријумима:

  • Орден Таковске Звезде III Класе се добија за 5 регрутованих чланова, без обзира на то да ли су и колико дуго након пријема, исти остали у заједници.
  • Орден Таковске Звезде II Класе се добија за 15 регрутованих чланова, без обзира на то да ли су и колико дуго након пријема, исти остали у заједници.
  • Орден Таковске Звезде I Класе се добија за 30 регрутованих чланова, без обзира на то да ли су и колико дуго након пријема, исти остали у заједници.
  • Орден Велике Таковске Звезде се добија за 50 регрутованих чланова, без обзира на то да ли су и колико дуго након пријема, исти остали у заједници.