Зевсова Медаља је орден који се не додељује било којим члановима, већ искључиво квалификованим логистичарима, али и члановима који су прошли барем специјалистичку обуку за “зевсовање“, која се налази у склопу шире обуке за логистичаре, о чему више можете прочитати овде. Критеријуми за добијање Зевсове Медаље су да се операција, на којој члан има улогу зевсаодигра на редовном термину и да члан има улогу зевса од почетка операције тј. да буде дежурни зевс. Међутим, уколико неки други квалификовани логистичар преузме улогу зевса у току саме операције (из било ког разлога) и до краја игра ту улогу, бодови за Зевсову Медаљу ће се рачунати и једном и другом члану.

Орден се додељује у 4 класе, у зависности од броја креираних мисија, по следећим критеријумима:

  • Орден Зевсове Медаље III Класе се добија за “зевсовање” на 5 операција, не рачунајући оне одигране ван редовних термина.
  • Орден Зевсове Медаље II Класе се добија за “зевсовање” на 15 операција, не рачунајући оне одигране ван редовних термина.
  • Орден Зевсове Медаље I Класе се добија за “зевсовање” на 30 операција, не рачунајући оне одигране ван редовних термина.
  • Орден Велике Зевсове Медаље се добија за “зевсовање” на 50 операција, не рачунајући оне одигране ван редовних термина.